ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ο Ημιμαραθώνιος Πάτρας, αποτελεί μια πρωτοβουλία του σωματείου Α.Ο. ΠΕΛΟΨ Πατρών και της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά την Κυριακή 9 Απριλίου 2023.

Ο Ημιμαραθώνιος Πάτρας φιλοδοξεί να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ζωής σε κάθε συμμετέχοντα και να τον βοηθήσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να συμβάλλει σε αυτό.

Στόχος μας είναι από την πρώτη διεξαγωγή του να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα αθλητικά event της χώρας και όσοι συμμετέχουν να αποτελέσουν τους μελλοντικούς πρεσβευτές του σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Ο αγώνας θα έχει ως χώρο αφετηρίας και τερματισμού την εμβληματική Πλατεία Γεωργίου Α, ενώ προσφέρεται για ρεκόρ καθώς πρόκειται για μια παραθαλάσσια κυκλική και επίπεδη διαδρομή με θέα τον Πατραϊκό Κόλπο.

Όραμά μας είναι να καθιερωθεί ως θεσμός, να προσελκύσει δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να δημιουργήσει ένα μοναδικό, στο είδος του, αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει τις ομορφιές και τη μακρά πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση της Πάτρας. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλλει στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού, ενδυναμώνοντας την οικονομία της πόλης και θα ενισχύσει τον υγιεινό τρόπο ζωής στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΑΙΓΙΔΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

EVENT MANAGEMENT

Η υποστήριξη των χορηγών είναι σημαντική σε κάθε αθλητικό event.
Μπορείτε και εσείς να συνδεθείτε με τον Ημιμαραθώνιο Πάτρας και να γίνετε μέλος αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού!Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα χορηγικά πακέτα στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!
facebook
instagram