Συνάντηση διοργανωτών με πρόεδρο ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο

Συνάντηση διοργανωτών με πρόεδρο ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η οργάνωση του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει σταθμό για παρόμοιες μαζικές εκδηλώσεις του δρομικού κινήματος πανελλαδικά.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να ενδιαφερθούν για τις προσπάθειες των διοργανωτών ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρησης, Βαγγέλης Λιόλιος.

Κορυφαίος παράγων του αθλητικού κινήματος και ο ίδιος, ζήτησε να ενημερωθεί και για την παραμικρή λεπτομέρεια, όντας μέλος της Επίτιμης Επιτροπής του Αγώνα.

Τον Βαγγέλη Λιόλιο ενημέρωσαν εκ μέρους των Οργανωτών, ο εκδότης της «Πελοποννήσου», Θόδωρος Λουλούδης και ο πρόεδρος του Πέλοπα, Σωτήρης Μπιλιανός.

Εξήγησαν την κινητοποίηση που υπάρχει στην πόλη, από φορείς και ιδιώτες, όχι μόνο για την αθλητική επιτυχία του Ημιμαραθωνίου, αλλά και την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος παρά να καθιερωθεί ως θεσμός, να προσελκύσει δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να δημιουργήσει ένα μοναδικό, στο είδος του, αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει τις ομορφιές και τη μακρά πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση της Πάτρας.

Θα υπάρξει, προϊόντος του χρόνου και νέο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

facebook
instagram
youtube