Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έχει υπεραιωνόβια ιστορία με πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού και την προώθηση της χώρας ως κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό. Μεταμορφώνει τους μοναδικούς προορισμούς, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της χώρας μας σε εξαιρετικές εμπειρίες για τους επισκέπτες με σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για την Ελλάδα.

Ήδη εκπληρώνεται ένα ευρύ φάσμα προωθητικών ενεργειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συνεργασία με άλλους φορείς, κρατικούς και ιδιωτικούς, με σκοπό να ενδυναμωθεί το προφίλ της χώρας στην παγκόσμια αγορά.

Από την ίδρυσή του, ο ΕΟΤ ως ΝΠΔΔ υπό την εποπτεία σήμερα του Υπουργείου Τουρισμού, έχει αναλάβει την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με βασική αποστολή την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού, εγχώρια και διεθνώς, υλοποιεί την τουριστική πολιτική που χαράσσει το Υπουργείο και ενισχύει την εικόνα της χώρας διεθνώς.

Είμαστε περήφανοι γιατί μέσω της αιγίδας του ΕΟΤ ενισχύεται η θέση του Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας ως ένα από τους σημαντικότερους προορισμούς για αθλητές και ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες και αθλητικές προκλήσεις.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον αγώνα και να απολαύσετε τη φιλοξενία και τον πολιτισμό της Πάτρας, σε ένα γεγονός που συνδυάζει την αθλητική πρόκληση με την τουριστική απόλαυση.

facebook
instagram
youtube