Η Coffee Island αγκαλιάζει τη διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθωνίου Πάτρας

Η Coffee Island αγκαλιάζει τη διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθωνίου Πάτρας

Την υποστήριξη της διοργάνωσης του 2ου Ημιμαραθωνίου Πάτρας ανακοίνωσε η Coffee Island, ενισχύοντας και φέτος με τη χρυσή χορηγική συμμετοχή της το αθλητικό γεγονός.

Η ομάδα της Coffee Island συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν τη φυσική ευεξία, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τις αξίες του αθλητισμού. Με αφοσίωση στον άνθρωπο, για μία ακόμη χρονιά, θα παρέχει σε όλους τους δρομείς του Patras Half Marathon υγιεινά σνακς που θα δώσουν στους αθλητές την απαραίτητη ενέργεια για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον αγώνα.

Η Coffee Island στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης, παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της για στήριξη των τοπικών κοινωνιών σε όλη την έκταση λειτουργίας του δικτύου. Η στήριξη της τοπικής τουριστικής ανάπτυξης και η προώθηση του αθλητισμού ως τρόπου ζωής συνδυάζονται απόλυτα για τη δημιουργία ενός πιο υγιούς και δυναμικού κοινωνικού περιβάλλοντος.

Η Coffee Island ξεκίνησε το 1999 από την Πάτρα και στην τρίτη δεκαετία λειτουργίας της είναι η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και η «Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ στη Νότια Ευρώπη 2022» (Allegra European Awards). Το δίκτυο των 487 καταστημάτων απλώνεται σε 50 νομούς και 114 πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε 55 σημεία στο εξωτερικό (Κύπρος, Λονδίνο, Ελβετία, Ρουμανία, Τορόντο, Αίγυπτος & Ντουμπάϊ) ενώ τα προϊόντα καφεκοπτείου διατίθενται και στο οργανωμένο λιανεμπόριο.

Με αφοσίωση στο αύριο, συνεχίζει να στηρίζει και να δημιουργεί δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον μαζί με τους καλλιεργητές καφέ, τους ιδιοκτήτες καφεκοπτείων και τους καταναλωτές. Βοηθά έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες, μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της και δεσμεύεται για ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Υποστηρίζει την άμεση συνεργασία (Direct Trade) με παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο.

Απασχολεί 225 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 513 επιχειρηματίες μέσω συστήματος δικαιόχρησης, ενώ στο δίκτυό της εργάζονται πάνω από 3.500 εκπαιδευμένοι barista και διανομείς. Συνεισφέρει φορολογικά στην εθνική οικονομία, επιστρέφει αξία στην ελληνική κοινωνία και δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης σε 817 συνεργαζόμενες ελληνικές εταιρίες-προμηθευτές.

 

Επισκεφτείτε την Coffee Island και στα:

https://www.coffeeisland.gr/

https://corporate.coffeeisland.gr/

https://www.instagram.com/coffee_island_official

https://www.facebook.com/CoffeeIslandGreece/?fref=ts

facebook
instagram
youtube