Η Dole Hellas ασημένιος χορηγός στον 2o Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Η Dole Hellas ασημένιος χορηγός στον 2o Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Η εταιρεία προωθώντας την υγιεινή διατροφή και τον ενεργό τρόπο ζωής, μετά το πέρας του αγώνα, δίνουν τη δυνατότητα στους δρομείς να απολαύσουν φρέσκες μπανάνες, παρέχοντάς τους έτσι την απαραίτητη ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται μετά από μια προκλητική προσπάθεια.

Η Dole Hellas, ιδρύθηκε το 1993 και είναι μέλος του παγκόσμιου ομίλου Dole (Dole Group) που αποτελεί τη Νο 1 εταιρεία φρούτων στον κόσμο. Διαθέτει στην ελληνική αγορά μεγάλη ποικιλία φρούτων υψηλότατων ποιοτικών προδιαγραφών. Πιο συγκεκριμένα: Μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο (baby bananas), ανανάδες, μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια, σταφύλια, μάνγκο, ακτινίδια, βανίλιες κ.ά. Ως εκ τούτου, η Dole Hellas είναι αυτήν την στιγμή η μοναδική εταιρεία που μπορεί να κάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων και να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η Dole ελέγχει απόλυτα όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής των προϊόντων της. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει επενδύσει σε δικές της φάρμες έτσι ώστε να ελέγχει απόλυτα και σταθερά την ποιότητα των προϊόντων της, καλύπτοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλο και αυξανόμενη ζήτηση.

Επιπλέον, απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή επενδύει ιδιαίτερα στα οργανικά προϊόντα. Η Dole Hellas εισάγει εβδομαδιαία βιολογικές μπανάνες ειδικά συσκευασμένες για να διατηρούνται καλύτερα και να προστατεύεται το προϊόν καθώς επίσης και να είναι εύκολα αναγνωρίσιμος από τον καταναλωτή.

Με σκοπό την εκπαίδευση του κοινού και τη στήριξη του εμπορικού της δικτύου στην ελληνική αγορά, η Dole διεξάγει όλα αυτά τα χρόνια ενέργειες επικοινωνίας σε όλα τα εμπορικά κανάλια. Στο πλαίσιο των κοινωνικών της δραστηριοτήτων και έχοντας ως γνώμονα το γεγονός ότι τα προϊόντα της έχουν μόνο θετική συμβολή στην υγεία του κόσμου, πολλές από αυτές τις ενέργειες πραγματοποιούνται σε σημεία όπως χώροι άθλησης, σχολεία κ.ά. όπου η ανάδειξη των στοιχείων της υγιεινής διατροφής και ευεξίας είναι επιβεβλημένη.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την ποιότητα που προσφέρει στους καταναλωτές κάτω από την  επωνυμία Dole. Το μότο «ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα» του ιδρυτή της εταιρείας, James Dole, ακολουθείται πιστά σε όλα τα χρόνια της ιστορίας της. Σε αυτό ταιριάζει απόλυτα  και το βασικό της μήνυμα «Dole makes you feel good» που αντικατοπτρίζει και τον σεβασμό της εταιρείας προς τους καταναλωτές και την προσήλωσή της στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε αυτούς.

facebook
instagram
youtube