Η εταιρεία UpCycle υποστηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Η εταιρεία UpCycle υποστηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Patras Half Marathon 2023» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία UPCYCLE, η οποία εντάσσεται στους Ασημένιους χορηγούς της διοργάνωσης.
Η UpCycle είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συμπληρωμάτων διατροφής Fit & Shape στην Ελλάδα.
Η εταιρεία Fit & Shape ειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Τα προϊόντα της Fit & Shape συμπληρώνουν τις διατροφικές ανάγκες των ατόμων που αθλούνται ή που η ενασχόλησή τους απαιτεί έντονη σωματική δραστηριότητα. Έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά καλής ποιότητας και παραγωγής (HACCP, GMP, ISO 9001:2008 and ISO 22000) και δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
Χρησιμοποιούνται από ομάδες ποδοσφαίρου και ποδηλατικές ομάδες σε εθνικό και Ολυμπιακό επίπεδο και πωλούνται σε: Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Ουκρανία, Γερμανία, Ρουμανία, Κύπρο, Πορτογαλία, Σερβία, Βουλγαρία, Κατάρ, Μπαχρέιν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Νορβηγία και Κανάρια νησιά.
Στην Ελλάδα είναι δημοφιλή ανάμεσα σε τριαθλητές και παλιούς και νέους πρωταθλητές και προπονητές ποδηλασίας και δρόμου.


Διοργάνωση

 

     

 

Συνδιοργάνωση

 

 

Ασημένιοι Χορηγοί

 

                 

 

                       

    

 

Υποστηρικτές

 

             

 

 

      

 

Θεσμικοί Υποστηρικτές

 

             

Η υποστήριξη των χορηγών είναι σημαντική σε κάθε αθλητικό event.
Μπορείτε και εσείς να συνδεθείτε με τον Ημιμαραθώνιο Πάτρας και να γίνετε μέλος αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού!Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα χορηγικά πακέτα στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!
facebook
instagram