Η SKARTAEKATO στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Η SKARTAEKATO στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Και η SKARTAEKATO στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας.

Μια λέσχη, με μεγάλη ιστορική διαδρομή και εξίσου μεγαλύτερη προσφορά στο εθελοντικό κίνημα, η SKARTAEKATO στηρίζει τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας.

Η Λέσχη ξεκίνησε μέσα από μια παρέα, τη μεγάλη παρέα SKARTAEKATO.

Υπάρχει σαν σκέψη και όνομα από το 2004. Ένα απλό σήμα του Κ.Ο.Κ. για τις κατολισθήσεις μαζί με μια χιονισμένη κορυφή και το ευρηματικό “ 90% skarta ekato”, συνέθεσαν το ομολογουμένως ξεχωριστό logo της.

Ναι, 90% off road, ένα 10% απλά για να πάνε μέχρι εκεί!

Με τον καιρό η παρέα μεγάλωσε. Ήρθαν νέοι φίλοι, βελτίωσαν τα αυτοκίνητα, πήγαν μακρύτερα, ψηλότερα, γρηγορότερα.

Όλο αυτό το διάστημα η παρέα, σταθερή στα πιστεύω της, προσπάθησε και προσπαθεί να απέχει από κάθε εμπορευματοποίηση της ιδέας του 4×4.

Η φυσική εξέλιξη ήταν η δημιουργία μιας λέσχης. Χρειαζόταν όμως επισημοποίηση, όπως όλες οι σοβαρές σχέσεις, οι μεγάλοι έρωτες. Και η δική τους σχέση με το βουνό, την περιπέτεια και τη φύση είναι ερωτική! Έχει αγάπη, έχει συντροφικότητα, έχει όραμα, έχει μέλλον, έχει πάθος!

Στο διάστημα που πέρασε κατέκτησαν βουνά, διέσχισαν φαράγγια, έφτασαν μακριά, αλλά και τόσο κοντά μας… Μπήκαν στο σπίτι μας με το τηλεοπτικό “scartaction”, μας μεταφέρανε εικόνες, συναισθήματα και σκέψεις. Με τις εκδρομές τους παρακίνησαν ανθρώπους να ζήσουν έστω και λίγο διαφορετικά να τολμήσουν, να δοκιμάσουν, να τα καταφέρουν! Με τους αγώνες τους έδωσαν την δυνατότητα σε πολλούς να αγγίξουν τα όρια και κάποιες φορές να τα ξεπεράσουν. Οι άνθρωποι της SKARTAEKATO, είναι εδώ, δραστήριοι και ενεργοί, με όρεξη και πάθος, για τη δράση, την περιπέτεια, τη χαρά της τετρακίνησης και του εθελοντισμού.

Και δίπλα μας στη μεγάλη πρόκληση του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας.

facebook
instagram
youtube