Ο Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» στηρίζει τον 2ο Patras Half Marathon

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» στηρίζει τον 2ο Patras Half Marathon

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «Φειδιππίδης», πιστός στο ραντεβού του με τα μεγάλα δρομικά γεγονότα που διεξάγονται στην Πάτρα, θα υποστηρίξει και φέτος τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας.

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» ήταν ο πολυπληθέστερος Σύλλογος στην περσινή μας διοργάνωση με 120 εγγραφές και 104 τερματισμούς στους αγώνες των 21,1 χλμ. και των 5 χλμ., και φέτος μετά την αθρόα εγγραφή νέων μελών στους πρώτους μήνες του 2024, φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή επίδοση.

H πλειοψηφία των μελών του «Φειδιππίδη», που εκφράζει την Πάτρα και την Αχαΐα των Μαραθωνοδρόμων, με τη μαζική του συμμετοχή στον Patras Half Marathon μεταφέρει την αγάπη τους για τις μεγάλες αποστάσεις, που μεταλαμπαδεύεται από τα ενεργά, ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, στα νεότερα που απολαμβάνουν μαζί με τις δρομικές τους «παρέες», τα πολλαπλά οφέλη τέτοιων δράσεων, σε επίπεδο κοινωνικότητας και θετικής αλληλεπίδρασης, μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η συμμετοχή, δε, των υπολοίπων μελών των οικογενειών των δρομέων του «Φειδιππίδη» στις μικρότερες αποστάσεις των 5 χλμ., αλλά και του παιδικού αγώνα των 1.000 μ. δίνει το μήνυμα ότι το τρέξιμο αποτελεί μια δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, που χαρίζει ποιότητα ζωής, δίνοντας έναν τόνο αισιοδοξίας στη δύσκολη εποχή που ζούμε.

facebook
instagram
youtube