Το ΔΙΗΧΟ ανάμεσα στους ασημένιους χορηγούς του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας.

Το ΔΙΗΧΟ ανάμεσα στους ασημένιους χορηγούς του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας.

Έχοντας ως αφετηρία τον κόσμο των μουσικών πραγμάτων και με μια μακρά πορεία πολύπλευρης ενασχόλησης με τον χώρο των εκδηλώσεων, το ΔΙΗΧΟ αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες και πιο καταρτισμένες εταιρείες στον τομέα της οπτικοακουστικής κάλυψης γεγονότων ποικίλου χαρακτήρα. Το ξεκίνημα ως μουσική σχολή το 2000 στην Πάτρα, η επέκταση των δραστηριοτήτων του στην πώληση μουσικών οργάνων το 2007, την εγκατάσταση εξοπλισμού σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους και μεταγενέστερα στη φωτιστική και οπτικοακουστική επένδυση συναυλιών και παραστάσεων, διαμόρφωσαν ένα υπόβαθρο βαθιάς τεχνογνωσίας, ικανό να υποστηρίξει κάθε ιδέα και περίσταση.

Το ΔΙΗΧΟ έχει βρεθεί σε αξιοσημείωτους χώρους πολιτισμού τόσο στην Πάτρα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Εθνική Λυρική Σκηνή, Αρχαιολογικός Χώρος Δήλου, Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, Θέατρο Αρχαίας Ολυμπίας, Κάστρο Μυστρά, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Έχει καλύψει μεγάλα φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, Παπάγου, Καλαβρύτων, το Up Festival, το Westside Festival και άλλα, ενώ έχει αναλάβει την εκτέλεση σημαντικών παραγωγών, όπως: Mediterranean Beach Games 2019, Πατρινό Καρναβάλι, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας.

Σκοπός της εταιρείας είναι η συνεχής αναβάθμιση κι εξέλιξη τόσο του ανθρώπινου δυναμικού όσο και του εξοπλισμού της, προκειμένου να ανταποκρίνεται και στα πιο απαιτητικά projects, κάνοντας κάθε ιδέα δυνατή και κάθε επιθυμία πράξη.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας στηρίζει μια εταιρεία με μακρά πορεία στον τομέα της οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων που συνεχώς εξελίσσεται και ακολουθεί όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και αναβαθμίσεις.

facebook
instagram
youtube