Παρουσία του Patras Half Marathon στο Marathon Expo 2023

Παρουσία του Patras Half Marathon στο Marathon Expo 2023

Στη μεγάλη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας δίνει το «παρών» ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας.

Ο Patras Half Marathon λειτουργεί περίπτερο στις εγκαταστάσεις του OPAP MARATHON EXPO 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου (εγκατάσταση τάε κβον ντο). Εκεί οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σπουδαίο μίτινγκ της προσεχούς Άνοιξης στην Πάτρα, αλλά και να κλείσουν από τώρα μια θέση στη μεγάλη δρομική γιορτή, καθώς οι εγγραφές είναι ανοιχτές.

Ο Αγώνας φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παραλαμβάνουν ενημερωτικό υλικό.

Η παρουσία μας στην “Marathon Expo” αντανακλά την αφοσίωσή μας στην προώθηση του δρομικού αθλητισμού και στην ανάπτυξη του κοινού που ενθαρρύνει την αγάπη για τον αθλητισμό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες που επισκέπτονται το περίπτερό μας και εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας.

Εικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά οι: Σπύρος Γουδέβενος, Σωτήρης Μπιλιανός και Μάγδα Οικονόμου, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon, Δημήτρης Νικολακόπουλος, αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρος Λουλούδης, εκδότης εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σωτήρης Μπιλιανός και Κατερίνα Θάνου, ολυμπιονίκης

Μάγδα Οικονόμου, Σωτήρης Μπιλιανός και Δημήτρης Θεοδωρακάκος, πρωταθλητής Ελλάδας στον μαραθώνιο

Μάγδα Οικονόμου, Σωτήρης Μπιλιανός και Περικλής Ιακωβάκης, ολυμπιονίκης παγκόσμιος πρωταθλητής κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400μ εμπόδια

facebook
instagram
youtube