ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Διοργάνωση

 

               

 

Συνδιοργάνωση

 

Αιγίδες

 

               

 

 

                       

ΑΟ Πέλοπας Πάτρας

Ο ΑΟ Πέλοπας Πάτρας ιδρύθηκε το 1992. Έχει φτάσει μέχρι την 14η θέση (2022) στην πανελλήνια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, επί συνόλου 300 σωματείων, ενδεικτικό της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.
Εκτός από παρόν και μέλλον, ο Πέλοπας έχει λαμπρή ιστορία καθώς ανέδειξε μερικούς από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών με συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ο αριθμός των μεταλλίων σε πανελλήνια πρωταθλήματα είναι ήδη 105!

Επικεφαλής προπονητής είναι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και πρόεδρος ο Σωτήρης Μπιλιανός.

Πελοπόννησος

Η αρχαιότερη εφημερίδα στην Ελλάδα, που εκδίδεται ανελλιπώς από το 1886. Ημερήσιο φύλλο για πάνω από έναν αιώνα, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και ο κορυφαίος εκτός πρωτευούσης, διαθέτοντας μεταξύ άλλων, ημερήσιο φύλλο, Δευτεριάτικη έκδοση, περιοδικά, ραδιοφωνικό σταθμό, το pelop.gr και πολλά ακόμα.

Εκδότης από το 2012 είναι ο Θόδωρος Λουλούδης.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μία εκ των 13 Περιφερειών της Ελλάδας, από τις μεγαλύτερες σε έκταση, περιλαμβάνει την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία. Καταλαμβάνει έκταση 11.336 τ.χμ. και ο πληθυσμός της ανέρχεται, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, σε 643.000 κατοίκους. Μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της περιφέρειας είναι η Πάτρα.
Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης 0,861 μονάδων και είναι ο έκτος υψηλότερος στην ελληνική επικράτεια.
Το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήταν 8,3 δισεκατομμύρια € το 2018, αποτελώντας Το 4,5% της ελληνικής οικονομίας.
Από 1 Σεπτεμβρίου 2019 Περιφερειάρχης είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου

Mεταπολεμικά, περίπου στο 1949, ιδρύθηκε η Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, με πρώτο πρόεδρο τον Τιμολέοντα Βοΐλα, γνωστό συμβολαιογράφο και παλιό πρόεδρο της Παναχαϊκής. Τα πρώτα γραφεία της ΤΕ ήταν σε πολυκατοικία επί της Κορίνθου και Φιλοποίμενος (Β’ όροφος), ενώ από τις αρχές του 2000 βρίσκονται στο προπονητικό της κέντρο, στις δημοτικές εγκαταστάσεις στου Λαδόπουλου. Είναι η επόπτευσα αρχή του στίβου για Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και των Ιονίων Νήσων (με εξαίρεση την Κέρκυρα). Είναι, με γεωγραφικά κριτήρια, η μεγαλύτερη Ένωση Αθλητικών Σωματείων Πανελλαδικά, ενώ με πληθυσμιακά κριτήρια, η 3η σε όλη την Ελλάδα μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Επικεφαλής είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ., Νίκος Μπαλάσης

Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Έχει υπεραιωνόβια ιστορία με πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού και την προώθηση της χώρας ως κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό. Μεταμορφώνει τους μοναδικούς προορισμούς, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της χώρας μας σε εξαιρετικές εμπειρίες για τους επισκέπτες με σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για την Ελλάδα.
Ήδη εκπληρώνεται ένα ευρύ φάσμα προωθητικών ενεργειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συνεργασία με άλλους φορείς, κρατικούς και ιδιωτικούς, με σκοπό να ενδυναμωθεί το προφίλ της χώρας στην παγκόσμια αγορά.
Από την ίδρυσή του, ο ΕΟΤ ως ΝΠΔΔ υπό την εποπτεία σήμερα του Υπουργείου Τουρισμού, έχει αναλάβει την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με βασική αποστολή την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού, εγχώρια και διεθνώς, υλοποιεί την τουριστική πολιτική που χαράσσει το Υπουργείο και ενισχύει την εικόνα της χώρας διεθνώς.


Διοργάνωση

 

     

 

Συνδιοργάνωση

 

 

Ασημένιοι Χορηγοί

 

                 

 

                       

    

 

Υποστηρικτές

 

             

 

 

      

 

Θεσμικοί Υποστηρικτές

 

             

Η υποστήριξη των χορηγών είναι σημαντική σε κάθε αθλητικό event.
Μπορείτε και εσείς να συνδεθείτε με τον Ημιμαραθώνιο Πάτρας και να γίνετε μέλος αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού!Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα χορηγικά πακέτα στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!
facebook
instagram