ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τα Σούπερ Μάρκετ Ανδρικόπουλος, με την πολυετή χορηγική συμβολή σε διάφορες διοργανώσεις, θα σταθεί στο πλευρό του 1ου ∆ιεθνούς Ημιμαραθώνιου Πάτρας 2023, δηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της εταιρείας στο όραμα της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός δρομικού event που θα προβάλει διεθνώς τις δυνατότητες και τη δυναμική της ∆υτικής Ελλάδας.

Η Ανδρικόπουλος ΑΕΒΕ, με βαθιά οικολογική και κοινωνική συνείδηση, συμμετέχει σε διάφορες πρωτοβουλίες με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την φιλανθρωπική στήριξη. Ενδεικτικά:

  • Συσκευάζει και ανακυκλώνει το σύνολο των χάρτινων και πλαστικών υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιεί.
  • Διαθέτει σε όλα τα καταστήματα σωλήνες ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ προς διευκόλυνση των καταναλωτών και των εργαζομένων.
  • Ενισχύει την ανακύκλωση συγκεκριμένων λαμπτήρων με την εγκατάσταση ειδικών κάδων συλλογής και ανακύκλωσης σε επιλεγμένα καταστήματα.
  • Στηρίζει τη φιλανθρωπική ενέργεια της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, τοποθετώντας στα καταστήματα καλάθια τροφίμων τα οποία όταν γεμίζουν, δωρίζονται σε άπορους συμπολίτες μας.
  • Συμμετέχει σε κοινωνικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής, τα οποία στηρίζει με χορηγίες προϊόντων και άλλες δωρεές.
  • Συλλέγει σε όλα τα καταστήματα πλαστικά καπάκια τα οποία και δίνει για την κατασκευή αναπηρικών αμαξιδίων.
  • Ανακυκλώνει, με τη χρήση ειδικών κάδων, το μαγειρεμένο λάδι.

Τα πρώτα βήματα της επιχείρησης έγιναν το 1975, όταν τα αδέρφια Βασίλης και Κώστας Ανδρικόπουλος άνοιξαν ένα παραδοσιακό  παντοπωλείο επί της οδού Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα. Το 1984 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα κοντά στην πλατεία Μαρούδα, επί της οδού Καρατζά, ενώ ήδη σήμερα λειτουργούν 14 καταστήματα σε όλη την Πάτρα.

Η εταιρεία Ανδρικόπουλος με τη βαθιά διείσδυση στην κοινωνία της Πάτρας επέλεξε να στηρίξει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της πόλης!

facebook
instagram
youtube