ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Η Ολυμπία Οδός με τη σημαντική χορηγική συμβολή σε διάφορα event όχι μόνο θα σταθεί στο πλευρό του 1ου ∆ιεθνούς Ημιμαραθώνιου Πάτρας 2023, δηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξη της εταιρείας στο όραμα της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός δρομικού event που θα προβάλει διεθνώς τις δυνατότητες και τη δυναμική της ∆υτικής Ελλάδας, αλλά και επί της ουσίας θα «ανοίξει τον δρόμο» για την απρόσκοπτη συμμετοχή δεκάδων αθλητών!

Η Ολυμπία Οδός είναι ένα από τα σημαντικότερα εθνικά έργα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της Ηπείρου. Συνδέει τις τρεις περιφέρειες και την πρωτεύουσα της χώρας με τη σημαντικότερη πύλη της Ελλάδας προς την Ευρώπη, το λιμάνι της Πάτρας.

Ο νέος, σύγχρονος και άνετος αυτοκινητόδρομος προσφέρει μια αναβαθμισμένη και ασφαλέστερη σύνδεση προς το νοτιοδυτικό τμήμα της Ελλάδας και συγκεκριμένα προς και από το λιμάνι της Πάτρας, τους αρχαιολογικούς χώρους και τις τουριστικές περιοχές, ενισχύοντας τις εξαγωγές και την αγροτική παραγωγή.

Οι δεκάδες αθλητές που θα αγωνιστούν στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας, με προέλευση πόλεις ανατολικά της Πάτρας, θα χρησιμοποιήσουν τον πλέον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της χώρας, μετακινούμενοι γρήγορα, με άνεση και ασφάλεια!

Στην Ολυμπία Οδό σχεδιάζουν και υλοποιούν δράσεις ευαισθητοποίησης και προαγωγής της οδικής ασφάλειας, όπως:

  • φιλοξενία σχολείων και ομιλίες σε μαθητές στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας και τις εγκαταστάσεις του αυτοκινητόδρομου,
  • έντυπα και ενημερωτικό υλικό (ανακλαστικά γιλέκα, φυλλάδιο ΛΕΑ, φυλλάδιο για οδήγηση στις σήραγγες κ.λπ.),
  • συνεργασίες με φορείς και ινστιτούτα για την οδική ασφάλεια (Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»),
  • συμμετοχή σε συνέδρια για την οδική ασφάλεια.

 

facebook
instagram
youtube